Kako na koncert?

Zaradi anti-Covid ukrepov je letos omejeno število obiskovalcev pred odrom, a za te res dobro poskrbimo, ob brezplačnem vstopu vsak dobi svoj ležalnik ter brezplačno pijačo! Za obisk posameznega koncerta se je bilo potrebno prijaviti, na koncert priti peš, a so vsa mesta že zasedena.

PREVZEM VIP PREPUSTNICE ZA PRIJAVLJENE NA KONCERTE

Svojo VIP prepustnico prevzamete v Turistično informacijskem centru Laško (TIC), Valvasorjev trg 1, najdete ga nasproti vhoda na občinsko dvorišče, na dan vašega izbranega koncerta do 19:00! S seboj imejte epošto, ki smo jo poslali ob prijavi, saj vsebuje kontrolne kode. Lahko jo imate stiskano, lahko pa jo pokažete tudi na telefonu.

Neprevzete prepustnice imamo pravico dodeliti drugim čakajočim na koncert!

KAJ PA, ČE NISEM PRIJAVLJEN?

Nič ne obljubljamo, a možnost obstaja! Vedno se lahko zgodi, da je kdo zadržan, je zbolel ali pa odsoten iz nepredvidenih razlogov. Tik pred koncertom, ko bomo vedeli koliko VIP prepustnic ni bilo prevzetih, bomo neprevzete VIP prepustnice razdelili med čakajoče pred vhodom. Pridite tja, morda boste imeli srečo!

Vsi obiskovalci koncertov ste dolžni upoštevati spodnja navodila

  • Vstop je dovoljen po načelu PCT.
  • Na voljo je Covid testiranje.
  • Vse nasvete najdeš tu.
  • Prepovedano je nepotrebno vstajanje iz ležalnikov, plesanje in zbiranje pred odrom! Dovoljen je le odhod na stranišče.
  • Varnostniki bodo osebe, ki ne spoštujejo pravil, odstranili iz prizorišča.

Se vidimo v Laškem!

kako-na-koncert