Novice

Aktualna obvestila, predfestivalsko dogajanje in napovedi.

V letu 2021 je bilo drugačno, a odštekano in varno!

Posebna izvedba 56. festivala Pivo in cvetje Laško je pokazala, kako pomembno je ohranjati tradicijo in priljubljena doživetja, ki jih gojimo že več kot pol stoletja. Razmeram primerna izvedba je bila odštekana, a varna in zabavna! In veseli nas, da ste iz nje odhajali zadovoljni tako mladi, ki naš festival šele dobro spoznavate, in tisti, ki ste že stari festivalski mački.

Zato iskrena hvala vsem, ki ste z svojimi idejami, prizadevnim delom, kreativnostjo, sodelovanjem in obiskom ustvarili letošnji festivalski utrip.

Hvala za nove spomine!

Posamezni koncert si bo v živo z ležalnikov ogledalo 200 obiskovalcev

Verjetno že veste, da nam razmere še vedno narekujejo previdnost, zato je število udeležencev na koncertu omejeno. A za dovoljenih 200 obiskovalcev na vsakem od koncertov se bomo potrudili poskrbeti kar najbolje!

Na Festival Pivo in cvetje 2021 pridem peš!

Letošnja nepozabna festivalska dogodivščina se za prave gamse s krepkim, odločnim in močnim značajem lahko prične že pred festivalom. Če le sprejmete trdno odločitev, da na žur v Laško pridete peš. Sliši se noro, a je povsem enostavno! Vsaka pot se namreč začne s prvim korakom.

Festival Pivo in cvetje Laško je tu!

Neizmerno smo veseli, da se po letu premora ponovno vidimo. Četudi bo festival drugačen, nadaljujemo njegovo bogato tradicijo, odpiramo novo poglavje in vztrajno pišemo njegovo lepo zgodbo. Vanjo je vtkana ljubezen do glasbe, zgodovine, naravnih lepot, prijateljstva in optimizma.