Na Festival Pivo in cvetje 2021 pridem peš!

Letošnja nepozabna festivalska dogodivščina se za prave gamse s krepkim, odločnim in močnim značajem lahko prične že pred festivalom. Če le sprejmete trdno odločitev, da na žur v Laško pridete peš. Sliši se noro, a je povsem enostavno! Vsaka pot se namreč začne s prvim korakom.

 

Korak 1 – Vse se začne na začetku

Prijave na pohod se odprejo v torek, 22. 06. 2021, točno ob 18.25. Vse, kar morate takrat storiti, da boste v igri za VIP prepustnico je, da se bliskovito prijavite prek spletnega obrazca. Bodite hitri, saj je število razpoložljivih mest omejeno.

 

Korak 2 – Spletni obrazec

Ta bo povsem preprost, le natančno in pravilno boste morali vnesti svoje podatke, kraj od koder se boste odpravili v Laško in si izbrati bend, ki ga boste poslušali. V ležalniku, pohodniki si pač zaslužite počitek!

 

Korak 3 – V dvoje je seveda lepše

V kolikor se na pot odpravljate v dvoje, dodate na prijavnico tudi ime in priimek, e-mail ter profil družbenega omrežja vašega spremljevalca ali spremljevalke.

 

Korak 4 – Več nas je, bolj je veselo

Če se boste na pot odpravili v skupini več prijateljev, je potrebno obrazec izpolniti večkrat, saj je z eno prijavo možno prijaviti največ dve osebi.

 

Korak 5 – No, pa gremo!

Na dan odhoda proti Laškem nam pošljite 2 fotografiji izpred krajevne table kraja začetka vašega pohoda preko e-pošte na naslov: info@pivo-cvetje.si. V prijavi nam boste napisali tudi ime vašega profila na družbenem omrežju, kjer boste objavljali fotografije, da vas bomo lahko spremljali. Na svoji poti pa ne pozabite označiti tudi profila @pivoincvetje in @pivovarnalasko, da bomo lahko spremljali vaše objavljene fotografije.

 

Korak 6 – Hura, uspelo vam je!

Dobrodošli v Laškem! Tam vas bo čakala vaša VIP prepustnica ali dve, če ste se prijavili v dvoje. Dobite jo v Turistično informacijskem centru Laško (TIC), Valvasorjev trg 1, najdete ga nasproti vhoda na občinsko dvorišče. Od tam se odpravite na koncertno prizorišče, kjer vas bodo že čakale hostese.

 

Korak 7 – VIP status

VIP prepustnica za izbrani koncert vam zagotavlja prav poseben VIP status. Počutili se boste kot zvezde. Pa saj si po težki poti to tudi zaslužite! Čakal vas bo ležalnik, s katerega si boste koncert lahko ogledali v kar največjem udobju.

 

Korak 8 – Korak dlje

Tisti junak ali junakinja, ki bo prehodil najdaljšo pot do Laškega, bo deležen še dodatne, prav posebne nagrade. Ob prijavi ste izbrali kraj, od koder se boste odpravili, ta seveda ni nujno kraj vašega bivanja, ob začetku vašega pohoda pa ste se tudi slikali pred njegovo krajevno tablo in nam poslali dve sliki na naslov: info@pivo-cvetje.si. Vaš pohod bomo spremljali prek vaših objav na družabnih omrežjih, tistega posameznika, par ali skupino, ki bo prehodil najdaljšo pot, pa še posebej nagradili z ležalnikom ter šestorčkom Zlatoroga. Oboje bomo nagrajencem dostavili kar na dom! Eno nagrado bomo podelili v petek, eno pa med tiste, ki pridejo v soboto. Splača se potruditi!

 

Korak 9 – Glasba in vse ostalo za vaše čute

Sprostite se in uživajte v odlični glasbi, dobri družbi in hladni pijači.